1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Wanneer een app laten ontwikkelen?

Wanneer laat u een app ontwikkelen? Steeds meer apps worden ontwikkeld. Soms kunt u het zo gek niet bedenken of er is er wel een ervoor beschikbaar. Er zijn een aantal factoren die bepalend zijn voor het succes van een app, te denken valt aan:

Toegevoegde waarde

De eerste factor is de toegevoegde waarde voor de doelgroep. Welke doelgroep zal gebruik maken van de app en wat bindt de doelgroep, zodat zij actief gebruik gaan maken van de app? Lost het mogelijk een probleem op of biedt het ondersteuning? Kortom waarom zou uw doelgroep de tijd en moeite nemen om de app te gebruiken. Om hier achter te komen zou het idee getoetst kunnen worden aan de potentiele doelgroep. 

Uniek idee?

Bent u de eerste die deze app ontwikkeld of kopieert een bestand idee? Meer inzicht hierin zou u kunnen krijgen door de ervaringen en het aantal downloads van diverse apps met elkaar te vergelijken. Er zijn diverse apps in omloop die weinig unieks leveren, doordat ze teveel op elkaar lijken.


App actueel houden

Evenals bij een webshop opzetten of softwareontwikkeling is het succes van een app is afhankelijk van in hoeverre een app actueel blijft. Wanneer u een app wilt laten maken is het van belang dat deze onderhouden wordt, zodat de toegevoegde waarde instant wordt gehouden. En indien van toepassing bijvoorbeeld nieuwswaarde blijft bieden of de verkopen via internet stimuleert door nieuwe producten toe te voegen.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of bent u van plan een app te laten ontwikkelen en zoekt u een partner die u hierin kan ondersteunen? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap