1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Einde Windows Server 2003

Windows heeft onlangs aangekondigd te gaan stoppen met de ondersteuning van de Windows Server 2003. Dit zal plaatsvinden vanaf 14 juli 2015. Dit houdt in dat Microsoft niet langer beveiligingsupdates, oplossingen of (online) technische ondersteuning hiervoor verzorgd. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn.  De server maakt tevens onderdeel uit van het Microsoft Small Business server 2003 pakket.

Zonder updates is de server niet meer beschermt tegen nieuwe virussen, spyware en andere schadelijke software voor mogelijk misbruik door kwaadwillenden. Indien uw organisatie gebruik maakt van een Windows Server 2003, dan is het lastig om in te schatten wat de impact zal zijn voor uw organisatie. Helaas komt u daar pas achter wanneer de server geïnfecteerd is. Echter de cijfers liegen er niet om. Zo is in het vierde kwartaal van vorig jaar naar voren gekomen dat Microsoft malware verwijderde van 20,3 computers van de 1000 unieke computers in Nederland. Een jaar eerder waren dat nog maar 2,5 computers. 

Maakt u nog gebruik van een Windows Server 2003 en wilt u meer informatie over de ondersteuning die stopt of de uitfasering ervan? Wij adviseren u graag om te kijken naar een passende oplossing. Diverse opties zijn mogelijk. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap