1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Hoe zorgt u er als organisatie voor dat processen efficiƫnter verlopen?

Bijna iedere organisatie kent het: de communicatie binnen of buiten afdelingen verloopt niet altijd even soepel, laat staan dat er effectief wordt samengewerkt. De manier waarop processen en werkwijzen zijn ingericht, spelen hierbij een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan processen op het gebied van productie, commercie, logistiek en planning. Hoe zorgt u er als organisatie voor dat deze processen efficiënter verlopen?

Software ontwikkeling is een manier die hierbij kan ondersteunen. Met gerichte software kan ervoor gezorgd worden dat processen en werkwijzen gestandaardiseerd kunnen worden en daarmee soepeler kunnen verlopen, zodat afdelingen beter in staat zijn om samen te werken. Daarnaast kan de software extra inzicht verschaffen, waardoor op basis van stuurinformatie beter geanticipeerd kan worden op diverse vraagstukken in de organisatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld strategische of operationele vraagstukken. Vaak kan de desbetreffende software ontwikkeling gerealiseerd worden in combinatie met de huidige software van de organisatie. Op deze manier kunt u ook uw huidige software slimmer inzetten.


Bent u benieuwd hoe dit ingericht kan worden voor uw organisatie? 

Op donderdag 29 oktober vindt er een informatieve sessie plaats die hierop ingaat. Naast de mogelijkheden worden concrete cases behandeld en zal uitleg gegeven worden over onze werkwijze bij de ontwikkeling van maatwerk software.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij deze informatie sessie aanwezig te zijn en u wilt meer informatie? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap