1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Vast-mobiel bellen

Hedendaags is het mogelijk om uw mobiele toestel volledig te integreren in een hosted telefonie oplossing. De functionaliteiten van uw mobiele telefoon worden hiermee gelijkwaardig aan een vast toestel. Voor diverse organisaties waarbij wij inmiddels het vast-mobiel integratie hebben verzorgt, levert dit naast o.a. de betere bereikbaarheid behoorlijke kostenvoordelen op.  

 

Hoe werkt het vast-mobiel bellen?

Elk mobiele toestel (van een iPhone tot een eenvoudige Nokia) kan worden gekoppeld aan de hosted voip centrale, ongeacht het type toestel. Zodra het mobiele toestel gekoppeld is, gedraagt het zich als een vast toestel. U kunt hierbij gebruik maken van bijvoorbeeld intere doorkiesnummers terwijl u op een externe locatie zit, onderweg bent of een driegesprek wilt opzetten met interne en/ of externe telefoonnummers. Daarbij belt u vanuit één zakelijk nummer met een zakelijke (persoonlijke) voicemailbox. Tevens is het mogelijk dat uw interne collega`s uw telefoonstatus kunnen zien, ook als u via de carkit belt. 

Live demo

Wilt u meer weten over de werking van het vast-mobiel bellen en de functionaliteiten? Wij heten u van harte welkom om aanwezig te zijn op 29 oktober bij INSIGHT!OUT, waarbij we een live demo verzorgen van VoIP en de mogelijkheden van het vast-mobiel bellen. 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap