1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Wanneer kiest u voor een webshop?

Alvorens u van plan bent op een webshop op te zetten, is het van belang om na te denken over welke meerwaarde uw organisatie hiermee creëert voor uw doelgroepen. Wie zijn uw doelgroepen? Op welke manier gaan deze doelgroepen om met het online web? Zijn zij hierin thuis en zo ja welke type gebruikers zijn zij? Op welke wijze kunnen de verkopen via het internet gestimuleerd worden?

Niet iedere organisatie kan op dit moment haar doelgroepen online effectief bereiken. Soms is het lastig om van te voren in te schatten wat het succes van een webshop kan zijn. Zeker wanneer u een de weinige spelers bent in de branche. Indien dit niet het geval is, zou u de kunst kunnen afkijken van uw concullega`s. Wanneer de webshop eenmaal staat, dan kan de stuurinformatie (de data van bezoekers van uw webshop) een belangrijke rol vervullen op welke wijze de bezoeker zich gedraagt op uw webshop. 

Bent u van plan om een webshop te laten bouwen en/of bent u op zoek naar een partner die u hierin kan ondersteunen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap