1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

70% van organisaties maakt gebruik van cloud

Onlangs verscheen uit wereldwijd onderzoek van Harvard dat steeds meer organisaties werken in de cloud. Dit onderzoek is uitgevoerd onder 527 wereldwijde ondervraagde IT-beslissers van (middel)grote organisaties. Maar liefst 70% maakt gebruik van werken in de cloud.

Daarnaast geeft een kleinere groep aan dat zij de mogelijkheden van diverse cloud oplossingen onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan een SaaS oplossing, werkplekbeheer, bellen via internet tot aan de ontwikkeling van een webapplicatie etc. Slechts 9% gaat dit jaar niets met de cloud doen.

74% van de geinterviewden gaf aan dat het werken in de cloud een competititef voordeel biedt en de complexiteit afneemt. Daarnaast kan er beter ingespeeld worden op veranderende omstandigheden in de markt, vanwege de flexibiliteit en de bijbehorende mogelijkheden tot flexwerken.

Wilt u meer weten over het werken in de cloud en/ of bent u op zoek naar een partner die u hierin kunnen faciliteren? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap