1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Waar staat uw data?

De locatie van de data is een afgeleide van de desbetreffende cloud oplossingen waarvoor gekozen wordt en is geheel afhankelijk van de vereisten die uw organisatie aan een cloud omgeving stelt. Neem als voorbeeld de cloud desktop omgeving. Er zijn diverse types cloud dekstop omgevingen mogelijk.  

Wanneer u bijvoorbeeld DV Cloud afneemt bent u ervan verzekerd dat de data zich bevindt in een Nederlands datacenter die, indien gewenst, redundant uigevoerd kan worden. Wij voeren hier zelf het onderhoud en beheer uit van onze dataruimtes in combinatie met het desbetreffende datacenter. Indien gewenst kunnen wij ook de data onderbrengen bij een datacenter bij u in de buurt. Dit kan gewenst zijn wanneer u zelf het onderhoud en beheer wilt uitvoeren en wij verantwoordelijk zijn voor de IaaS en PaaS laag.

Een ander voorbeeld is Microsoft Office365, waarbij de data mogelijk niet in Nederland is ondergebracht en waarbij het Amerikaanse bedrijf haar data dient in te leveren bij de Amerikaanse overheid wanneer hierom verzocht wordt. Het maakt hierbij niet of de data in Nederland, Ierland of China is opgeslagen. De vraag is wat de impact is wanneer u uw bedrijfsdata wordt blootgesteld aan de informatiedeling met de Amerikaanse overheid.  

Wilt u meer weten over dit onderwerp of bent u benieuwd, waar bijvoorbeeld uw data staat wanneer u een hosted VoiP centrale oplossing, maatwerk softwareMobile Device Management of hostingpakket zou afnemen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. Wij adviseren u graag.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap