1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Nieuwe richtlijnen EU voor cloud oplossingen

De Europese Unie heeft nieuwe richtlijnen opgesteld voor oplossingen die aangeboden vanuit de cloud, de zogenoemde cloud based services. Deze nieuwe richtlijnen hebben als doel om meer duidelijkheid te verschaffen over beschikbaarheid, betrouwbaarheid, het niveau van kwaliteit en o.a. het niveau van beveiliging.

Deze richtlijnen kunnen, indien gewenst, vervolgens de basis vormen voor de Service Management, waarbij doorgaans een Service Level Agreement onderdeel van uitmaakt. Met deze richtlijnen zullen de diensten die doorgaans worden aangeboden m.b.t. het werken in de cloud qua kwaliteit en veiligheid verbeterd worden en als betrouwbaarder ervaren worden. De drempel om zodoende over te stappen op cloud oplossingen zoals een cloud desktop, bellen via internet, Wi-Fi m.b.t. logistieke processen of web applicatiesoftware wordt hiermee kleiner. 

Volgens Neelie Kroes, Vice-President van de Europese Commissie, zal voornamelijk het MLB gaan profiteren van de richtlijnen, wanneer er voor cloud oplossingen gekozen worden.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap