1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

MKB steeds tevredener over cloud

Ondernemers profiteren steeds beter van de voordelen m.b.t. het werken in de cloud volgens de MKB Cloud Barometer 2014. Bij het werken in de cloud kunt u denken aan de cloud desktop, hosted telefonie of een SaaS oplossing zoals een webapplicatie. Het altijd en overal toegang hebben tot data wordt als grootste voordeel ervaren (28%). Ook zien organisaties die cloud oplossing gebruiken de IT-kosten omlaag gaan.

Een opvallende uitkomst is dat organisaties die cloud oplossingen gebruiken bovenmatig positief zijn. Meer dan de helft, 55% van de cloud gebruikers zijn positief gestemd over de eigen groei ten opzichte van 44% niet-cloud-gebruikers.


Opslag data

Ondanks de positieve geluiden, weet ongeveer 50% van de organisaties niet precies waar de data opgeslagen staat. 76% denk dat de data van de organisatie in Nederland staat, terwijl er feitelijk minder dan 50% van de data opgeslagen staat in Nederland. Belangrijk is om hierbij af te vragen wat het veiligheidsniveau dient te zijn m.b.t. het opslaan van data. Er zijn diverse cloud oplossingen die hierop aansluiting kunnen vinden. De meeste cloud oplossingen die wij aanbieden bevinden zich in een Nederlands datacenter.

Wilt u meer informatie over het werken in de cloud? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag!

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap