1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

App ontwikkeling

DataVisual is in 1999 gestart als website ontwikkelaar. Door de toenemende vraag naar professionele software ontwikkelaars en netwerkbeheerders is DataVisual in de loop der jaren uitgegroeid tot een totaaloplosser in de Informatie & Communicatie Techniek. In 2007 heeft de overname van HERO Automatisering plaatsgevonden waarna website en software techniek is samengevoegd en daarmee een volwaardige webdevelopment afdeling is ontstaan.

Binnen deze afdeling is door de jaren heen een website en applicatie beheer systeem ontwikkeld (DV CMS 3.0) waarmee het mogelijk is om data en content te plaatsen alsmede het verzamelen van gegevens om zodoende rapportages en statistieken te genereren. Daarnaast zijn er sinds de opkomst van het Social Media en smartphone apps tijdperk diverse integratie mogelijkheden waarbij het CMS de mogelijkheid biedt om met de consument in gesprek te treden. DataVisual heeft vanaf 2008 ruime ervaring opgebouwd in smartphone en tablet app ontwikkel trajecten en adviseert daarbij waar mogelijk haar opdrachtgevers in conceptfase. Hieronder een tweetal uitgelichte app projecten.

Voor meer informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen.

Voorbeelden van app`s
Find My Kid – App waarmee zoek geraakte kinderen op bijvoorbeeld het strand of in attractieparken snel kunnen worden teruggevonden.

RGVO+ - App geschikt voor iPad. Middels deze app hebben bedrijven die volgens het RGVO principe werken de mogelijkheid om projecten aan te maken, binnen deze projecten kunnen inspecties worden uitgevoerd. Deze inspecties en inventarisaties leiden volledig geautomatiseerd tot een scenario voor de een bepaalde tijd. Hiermee kan de opdrachtgever een goed beeld vormen van het onderhoud voor de afgesproken periode.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap