1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Hofman Animal Care

Arjan Hofman, mede-eigenaar deelt zijn ervaringen over de dienstverlening vanuit DataVisual

Hofman Animal Care is fabrikant, groothandel, distributeur van allerlei producten voor koeien, varkens, schapen , paarden, honden en katten. Hierbij kunt u denken aan diergeneesmiddelen, verzorgingsmiddelen, voedermiddelen ontsmettingsmiddelen etc.

Wij ervaren DataVisual als een goede partij, waarbij continu overleg mogelijk is. We hebben inmiddels verschillende trajecten doorlopen en de samenwerking verliep hierbij naar wens.
Op het moment we in het traject tot betere inzichten kwamen, werden deze wensen opgepakt. Ook hebben wij het als zeer prettig ervaren dat DataVisual ook meedenkt om het proces zo goed te mogelijk te laten verlopen om tot een goed eindproduct te komen. Een groot voordeel van een allround ICT-bedrijf als DataVisual is dat we als Hofman Animal Care op alle ICT vlakken één aanspreekpunt hebben. Op deze manier kan je snel schakelen en maakt dit een effectieve communicatie mogelijk.

DataVisual ondersteunt ons op het gehele ICT vlak. Zo beheert DataVisual onze hardware omgeving, ondersteunen zij ons met de volledige hardwaremigratie naar een nieuwe server tot de doorontwikkeling van onze meertalige webshop www.boerenwinkel.nl. In de webshop zijn ruim 5000 artikelen opgenomen met een automatische koppeling naar het softwarepakket Exact. Hier worden onder andere de productinformatie, afbeeldingen, prijzen en dealers dagelijks automatisch ingelezen en bijgewerkt. Kortom DataVisual biedt op verschillende ICT-vlakken een toegevoegde waarde om onze bedrijfsprocessen beter in te richten en onze klanten beter te benaderen & te faciliteren vanuit de webshop.

Terug naar overzicht

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap