1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Ons team

Henk Smeijers

Functie

Directeur

Wat ik doe?

Naast de diverse management taken houd ik mij specifiek bezig met de sales en new business: het zoeken naar nieuwe kansen in de markt vanuit de innovatieve hoek (o.a. software ontwikkeling), maar zeker ook vanuit bestaande diensten en producten die DataVisual al jaren biedt.

Waarom DataVisual?

Persoonlijk heb ik al jaren lang een warme zakelijke band met DataVisual. Ik heb het bedrijf vanaf de zijlijn zien uitgroeien tot wat het nu is: een gedegen ICT bedrijf die van alle markten thuis is.
Het fundament qua organisatie is sterk bij DataVisual en is klaar voor verdere groei. Groei die we o.a. willen realiseren in de hoek van productontwikkeling. DataVisual biedt mij persoonlijk de kans om weer vernieuwend bezig te zijn.

Monique Netters

Functie

Secretaresse

Wat ik doe?

Ik bied secretariële, administratieve en facilitaire ondersteuning aan diverse afdelingen. Mijn functie kent veel afwisseling en dat vind ik erg prettig.
Naast de routinewerkzaamheden zijn er ook vaak zaken die ad hoc gedaan moet worden. Bij mijn functie horen o.a. taken als inkomende telefoon, agendabeheer, postverwerking en wagenparkbeheer.

Waarom DataVisual?

Vanaf het eerste moment ervaar ik de sfeer binnen het bedrijf als zeer positief. Een fijne groep mensen om mee samen te werken.

Thomas Wolters

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

In mijn functie als Software Engineer houd ik mij bezig met het ontwikkelen, verbeteren en onderhouden van webapplicaties.

Waarom DataVisual?

Na een stageopdracht met een studiegenoot kreeg ik de kans aangeboden om aan de slag te gaan bij DataVisual. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen, omdat ik van mening ben dat DataVisual mij een nieuwe, professionele manier van ontwikkelen kan aanleren welke mijn studie ten goede zal komen.

Marjan Ilievski

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

Developing various software solutions in Java. Investigating new technologies and approaches.

Waarom DataVisual?

I'm motivated to work in a company that have vision, great culture, team spirit. The desire of the company to not only finish the solutions, but to always do that in the best possible way, makes me proud to be part of. The challenge is bigger to be the first team member from Macedonian office.

Anne-Fleur Alferink

Functie

Commercieel medewerker binnendienst

Wat ik doe?

Binnen verkoop binnendienst ondersteun ik onze klanten met diverse inkoop- en verkoopgerelateerde vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van offertes, de logistieke afhandeling van binnenkomende- en uitgaande goederen etc.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een jong bedrijf wat het voor mij erg interessant maakt. Elke dag is anders door de afwisselende werkzaamheden. DataVisual geeft mij de mogelijkheid en ruimte om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Ron Timmer

Functie

Senior Software Engineer

Wat ik doe?

Als ontwikkelaar werk ik voornamelijk met onder andere Web Applicaties en Apps. Een softwareproduct neerzetten waar een klant gelukkig van wordt, daar word ik blij van.

Waarom DataVisual?

Ik heb gekozen voor DataVisual omdat ik het leuk vind om aan verschillende projecten te werken. DataVisual is een jong en creatief bedrijf waar ik graag onderdeel van uit maak.

Rob Valk

Functie

System Administrator

Wat ik doe?

Op de afdeling System Engineering houd ik mij onder andere bezig met het configureren en beheren van ICT-omgevingen bij diverse klanten van DataVisual.

Waarom DataVisual?

Bij DataVisual wordt gewerkt met de nieuwste technieken op het gebied van ICT. De diversiteit aan klanten en de fijne groep collega's die voor elkaar klaar staan, zorgt ervoor dat DataVisual een mooie omgeving is om te werken.

Martijn Goorman

Functie

Datacenter Specialist

Wat ik doe?

Als Datacenter Specialist houd ik mij onder anderen bezig met het onderhoud en beheer van allerlei cloud oplossingen.
Daarnaast ondersteun ik de collega's van andere afdelingen waar nodig en ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe innovatieve cloud oplossingen.

Waarom DataVisual?

Elke dag is anders, evenals iedere klant. Hierdoor is het werk nooit eenzijdig en kun je elke dag weer in staat zijn om jezelf te verbeteren en verder te ontwikkelen. Ook de goede collegiale sfeer draagt bij aan een uitstekend werkklimaat!

Thijs van Schooten

Functie

System Administrator

Wat ik doe?

Ik maak deel uit van de afdeling Field Services. De afdeling bestaat uit een team van collega’s die implementatie/configuratie en beheerwerkzaamheden voor de klant uitvoeren.
Ik ben samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het juist functioneren van de IT-omgeving bij een klant. In het geval van een storing/ incident die door de service desk niet kan worden verholpen wordt de afdeling “Field Services” gevraagd het vraagstuk op de klantlocatie op te lossen.

Waarom DataVisual?

Iedere dag is anders door de vele klantcontacten. De vraagstukken waar ik dagelijks mee te maken krijg zijn erg divers waardoor het niet saai wordt.
In mijn werk staat de ontwikkeling nooit stil. Je bent er dan ook continue mee bezig je hierin te verdiepen.

Mathijs Giesbers

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het sturen van softwareprojecten. Hierbij ben ik degene die de klantwensen vertaald naar de techniek, hier advies in geeft en uiteindelijk een team van ontwikkelaars aanstuur voor de realisatie van de klantwensen.

Waarom DataVisual?

Het werken bij DataVisual is heel divers. Door het vele klantcontact kom je overal en is geen situatie hetzelfde. Ook elke klantwens is uniek en het is elke keer opnieuw een uitdaging om dit te vertalen naar een gaaf product waar de klant profijt van heeft. De verantwoordelijkheid die je hierbij gegeven wordt, is prettig. Het sterke punt ervan is dat we uiteindelijk werken als team, afdeling en bedrijf om te komen tot het beste resultaat; namelijk een tevreden klant. Je kan hierbij altijd terugvallen op je collega's.

Luuk Gottenkieny

Functie

Visual Designer

Wat ik doe?

Als Visual Designer ben ik het digitale kleurpotlood van Datavisual. Ik maak en ontwerp concepten en layouts voor digitale producten in de vorm van wireframes, mock-ups en grafische weergaven.

Waarom DataVisual?

Ik wil de beste Visual Designer van Nederland worden. Bij Datavisual krijg ik die kans door samen met een team van specialisten producten te realiseren welke aansluiten aan het gebruik en wensen van onze klanten. Door samen te werken en kwaliteit te leveren helpen we daardoor niet alleen onze klanten maar werken wij ook aan onze eigen ontwikkeling!

Randy Klaassen

Functie

System Engineer

Wat ik doe?

Als System Enigeer bij de Service Desk en System Engineering ondersteun ik samen met mijn collega's onze klanten zo efficiënt en duidelijk mogelijk.

Waarom DataVisual?

DataVisual springt snel in op de veranderingen in de markt. Mede hierdoor is het werk zeer divers en vaak uitdagend.

Herjan Klein Nagelvoort

Functie

Datacenter Specialist

Wat ik doe?

Het onderhouden en beheren van diensten in het datacenter.

Waarom DataVisual?

Het bezig zijn met projecten die zowel bewezen als vernieuwende technieken vereisen.
Daarnaast is het de uitdaging om ervoor te zorgen dat je zo innovatief mogelijk bezig bent.

Nico Schrooten

Functie

Coördinator Cloud Services

Wat ik doe?

Ik ben verantwoordelijk voor de diensten die in het datacenter ondergebracht worden alsmede het bedienen van voornamelijk Enterprise-klanten.

Waarom DataVisual?

Het werk is afwisselend en biedt constante uitdaging, omdat IT nooit stil staat.

Tom Hagedoorn

Functie

Wat ik doe?

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van DataVisual. Hierbij zoeken en vinden we altijd uiteenlopende ambitieuze doelstellingen die we met het gehele DataVisual team nastreven. Naast de operationele afdelingen ben ik betrokken bij finance, commercie en HR/Office. Dit geeft me de mogelijkheid om met iedereen in het bedrijf samen te werken.

Waarom DataVisual?

Ik ben in 2007 bij DataVisual gestart en met name de ontwikkeling en groei van het bedrijf zijn leuk en uitdagend om van dicht bij mee te maken. Met behulp van trainingen en inspiratiedagen proberen we er als team te staan voor onze relaties. Wij willen dat de beleving voorop staat en alles dat daarachter zit moet staan als een huis!

Erwin Lensink

Functie

Service Operations Manager

Wat ik doe?

Het verbeteren van bestaande diensten en het implementeren van nieuwe diensten voor de klanten van DataVisual. Dit kan zijn op het gebied van functionaliteit, beschikbaarheid, maar ook wendbaarheid. Uitgangspunt hierbij is dat de klanten van DataVisual zich kunnen focussen op hun eigen core business doordat DataVisual hen ontzorgd op het gebied van ICT en hen de mogelijkheden biedt snel te kunnen anticiperen op een markt die constant in beweging is.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een organisatie met korte lijnen en een hoge diversiteit aan diensten. Dit, in combinatie met vakkundige en gedreven medewerkers met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, maken het tot een organisatie die snel en efficiënt kan inspelen op de constant veranderende samenleving en in het bijzonder de Informatie Technology

Hans Pots

Functie

Monteur Databekabeling/ Conciërge

Wat ik doe?

Ik hou mij onder anderen bezig met het installeren van netwerkbekabeling en het plaatsen van telefooninstallaties. Tevens assisteer ik het team met Site Surveys om te komen tot een dekkend Wi-Fi netwerk. Daarnaast verricht ik hand- en spandiensten in en rondom het pand van DataVisual.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een jong en dynamisch bedrijf dat mogelijkheden biedt om te leren. Mijn motto is dan ook 'Je bent nooit de oudste om iets te leren'. Daarnaast is de functie die ik uitvoer afwisselend.

Herman Harbers

Functie

Product Manager

Wat ik doe?

Software Product Management is het beheersen van software die (door)ontwikkeld is als product of dienst, rekening houdend met de veranderende functionele eisen van de klant. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor meerdere softwareproducten van ontwikkeling, oplevering en doorontwikkeling. Samen met het team Webdevelopment zorgen we ervoor, dat de klant een maximale toegevoegde waarde ervaart van de software producten. Daarnaast ben ik voor een aantal eigen producten en diensten van DataVisual betrokken bij het Product Life Cycle proces.

Waarom DataVisual?

DataVisual heeft te maken met continu nieuwe ICT ontwikkelingen in de markt en dit maakt Datavisual een innovatief, klantgericht en flexibel bedrijf. Gericht op onze klanten zijn we continu opzoek naar nieuwe oplossingen en toepassingen. Dit maakt het leuk om bij DataVisual te werken.

Nick Simons

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

Als software engineer werk ik voornamelijk aan op maat gemaakte web- applicaties voor de klant. Wanneer de klant tevreden is ben ik dat ook.

Waarom DataVisual?

Ik heb gekozen voor DataVisual omdat ik het een leuk, jong en innovatief bedrijf vind. Ik vind het leuk om aan uitdagende projecten mee te werken en die kan ik hier vinden.

Patrick Toenink

Functie

Accountmanager

Wat ik doe?

Bij Datavisual vervul ik een functie waarbij ik de klantwensen vertaal naar een passende oplossing.
Hierbij zorg ik dat de juiste mensen met elkaar om tafel komen te zitten om de klantwensen in praktijk te brengen.

Waarom DataVisual?

Het werk wordt uitdagend gemaakt door de diversiteit van onze dienstverlening.
Vandaag geef je adviezen over telefonie, morgen over de infrastructuur en overmorgen over (draadloze) verbindingen.
Daarnaast is een open en duidelijk communicatie met een leuk team van specialisten een must. Met elkaar gaan wij voor de beste oplossing, voor elk budget.

Cees Hietbrink

Functie

Senior System Engineer

Wat ik doe?

Als Senior System Administrator ben ik verantwoordelijk voor het goed onderhouden en ondersteunen van servers en werkplekken. Daarnaast verzorg ik tezamen met het team de implementaties van nieuwe oplossingen bij onze klanten.

Waarom DataVisual?

De afwisseling van diverse klanten, steeds nieuwe uitdagingen en nieuwe technieken toepassen in de diverse branches maakt het werken bij DataVisual uitdagend. Dit samen met een team leuke collega’s.

Damian Bussing

Functie

Support Engineer

Wat ik doe?

Als Support Engineer bij de Service Desk handel ik binnenkomende technische incidenten en vraagstukken af, dit doe ik door middel van troubleshooten via de telefoon, e-mail of remote sessies. Verder heb ik ook een ondersteunende functie voor mijn collega’s van andere afdelingen.

Waarom DataVisual?

Bij DataVisual werk je samen binnen een sterk en gezellig team waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Daarnaast is geen dag hetzelfde en heb je door de vele variaties in je werk een goede mogelijkheid om steeds weer meer bij te leren en je verder te ontwikkelen.

Nienke Dannenberg

Functie

Software Project Manager

Wat ik doe?

Met heel veel passie en plezier manage ik de verschillende projecten binnen het Webdevelopment van DataVisual. Hierin ben ik de schakel tussen de ontwikkelaars en de opdrachtgever(s).

Waarom DataVisual?

DataVisual ervaar ik als een fantastisch bedrijf met veel gepassioneerde mensen die zich inzetten en betrokken voelen bij de organisatie. De afwisseling, nieuwe uitdagingen en contacten met opdrachtgevers maakt mijn werk geweldig.

Michel Boers

Functie

Financial Controller

Wat ik doe?

Binnen DataVisual ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik houd toezicht op de financiële processen in de organisatie. Tevens draag ik zorg voor de facturatie.

Waarom DataVisual?

Het is een dynamisch en warm bedrijf wat mij erg aanspreekt. De afwisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik plezier heb in wat ik doe. Met mijn bedrijfseconomische achtergrond hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen binnen de organisatie.

Mark Zwienenberg

Functie

Directeur

Wat ik doe?

Ik ben in mijn functie o.a. eindverantwoordelijk voor financiën, innovatie, marketing en de algehele kwaliteit van de dienstverlening. Gelukkig word ik hierbij geholpen door een deskundig team van professionals en kan ik me ook nog bezig houden met accountmanagement en andere vakinhoudelijke zaken die de ICT zo leuk maken.

Waarom DataVisual?

Het marktsegment waar DataVisual zich in bevindt is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden om de concurrentie een stapje voor te zijn. Om daarin mee te mogen denken is niet alleen een grote eer, maar zorgt er ook voor dat je continu scherp blijft en gedwongen wordt op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Wendy Pluimers

Functie

Commercieel medewerker

Wat ik doe?

Ik houd me bezig met de acquisitie van nieuwe klanten. Verder verzorg ik hand- en span diensten voor de afdeling commercie.

Waarom DataVisual?

Ik vind het leuk om zo met veel mensen in contact te komen en ze te informeren wat een goede ICT omgeving voor hun bedrijf kan toevoegen. Daarnaast vind ik het werken bij Datavisual erg leuk, omdat ik door middel van de academy van Datavisual op de hoogte blijf en veel leer over de nieuwste ontwikkelingen in de IT wereld.

Thijs Holterman

Functie

Support Engineer

Wat ik doe?

Als Support Engineer bij de service desk handel ik binnenkomende technische vraagstukken af. Daarnaast heb ik een ondersteunende functie voor mijn collega’s op de andere afdelingen.

Waarom DataVisual?

Op de service desk heb je een leuk team, waarbij het werk afwisselend en veelzijdig is met een goed werkklimaat. Dit maakt het een ideale plek om ervaring op te doen en je te ontwikkelen.

Thijs Verschoor

Functie

Senior Software Engineer

Wat ik doe?

Als Software Engineer ligt mijn focus vooral op het ontwikkelen van Java software, alhoewel ik soms een uitstapje maak naar webdevelopment.

Waarom DataVisual?

Verschillende klanten hebben verschillende wensen. Ik vind het een uitdaging deze wensen te vervullen en te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel terug kijkt op onze samenwerking.

Dennis van Vliet

Functie

System Administrator

Wat ik doe?

Ik houd mij bezig met vraagstukken op het gebied van implementatie/ configuratie en beheer. Daarnaast ondersteun ik op het gebied van storingen en plaats en configureer ik hard- en software.

Waarom DataVisual?

De variatie in het werk vind ik uitdagend. Evenals de nieuwe ontwikkelingen waarmee we te maken krijgen die we vervolgens toepassen in de praktijk.

Jeroen Teeninga

Functie

Senior Software Engineer

Wat ik doe?

Als software ontwikkelaar werk ik voornamelijk aan PHP applicaties.

Waarom DataVisual?

De diversiteit in projecten en technieken is voor mij de reden waarom ik voor DataVisual gekozen heb, naast de goede sfeer en de gratis koffie dan ;)

Anne-Miek ten Berge

Functie

Secretaresse

Wat ik doe?

Vanuit het secretariaat bied ik ondersteuning aan de verschillende afdelingen en collega’s binnen DataVisual. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Denk hierbij aan werkzaamheden als archiveren, plannen, redigeren van teksten, administratieve werkzaamheden enz.

Waarom DataVisual?

DataVisual is een jonge, energieke organisatie met een prettige werksfeer en leuke collega’s! Door de afwisselende werkzaamheden is mijn baan erg uitdagend. Hierdoor blijf je scherp. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke groei, wat ik als erg prettig ervaar.

Matthijs Hutten

Functie

Commercieel medewerker binnendienst

Wat ik doe?

Binnen Datavisual ben ik het aanspreekpunt voor de verkoop binnendienst, waarbij je kan denken aan o.a. de advisering aan onze klanten en prospects en de ondersteuning van trajecten vanuit de accountmanager. De klant staat hierbij ons op nummer 1 en hier gaan wij als team zo nauwkeurig en professioneel mogelijk mee om.

Waarom DataVisual?

Mede door de afwisselende werkzaamheden binnen Datavisual als nieuwe ICT ontwikkelingen in de markt, maakt het werken bij Datavisual uitdagend. De goede omgang en samenwerking met zowel de klanten alsmede de collega’s zorgt voor een prettige werksfeer en daardoor goede resultaten.

Ricardo Nijsink

Functie

Software Engineer

Wat ik doe?

Mijn dagelijkse activiteiten bestaan onder andere uit het ontwikkelen van functionaliteiten voor bestaande projecten en het realiseren van nieuwe oplossingen voor verschillende klanten. Daarnaast werk ik samen met de andere ontwikkelaars manieren uit om het ontwikkelproces continu te blijven verbeteren.

Waarom DataVisual?

Na het succesvol afronden van mijn afstudeerstage bij DataVisual ben ik mede door het leuke team als software engineer bij DataVisual aan de slag gegaan. DataVisual biedt een leuk en energiek team om dagelijks mee samen te werken aan uitdagende projecten.

Leon Ruumpol

Functie

Senior Linux Specialist

Wat ik doe?

Binnen DataVisual houd ik mij bezig met het beheer en onderhoud van Linux systemen en het netwerk.

Waarom DataVisual?

Door de afwisseling in de werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Ik haal veel motivatie uit het zoeken naar oplossingen om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Robbin Pluimers

Functie

Applicatiebeheerder & Project Management Ondersteuner

Wat ik doe?

Als applicatiebeheerder ben ik binnen DataVisual verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van onze interne ERP software en proberen we de organisatie en software zoveel mogelijk te stroomlijnen. Daarnaast vervul ik de rol van projectleider, ik houdt mij daarin bezig met het contact tussen de operationele mensen en de opdrachtgever(s).

Waarom DataVisual?

DataVisual verzorgd ICT vanuit de breedste zin van het woord, dat betekend dat er veel diversiteit is in werkzaamheden, klanten en dus uitdagingen. Het team is erg leuk en de sfeer ontspannen, hierdoor komt mijn passie voor ICT en Business goed naar buiten en kunnen we samen met de klant tot mooie oplossingen komen.

Aart Wassink

Functie

Marketing Medewerker

Wat ik doe?

Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het ondersteunen van het marketingteam en ben ik inzetbaar voor allerlei communicatie gerelateerde onderwerpen.

Waarom DataVisual?

Na het succesvol afronden van mijn stageperiode bij DataVisual heb ik de kans gekregen om mijn werkzaamheden parttime voort te blijven zetten. Deze kans heb ik aangegrepen waardoor ik één dag in de week deel uit maak van het leuke team van DataVisual. Hiernaast volg ik de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim.

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap