1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

PHP Developer

Fulltime, m/v

Heb jij passie voor webdevelopment en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ervaren en ambitieus team? Wij zijn op zoek naar jou!

Functie omschrijving

We doen graag een beroep op jouw 'talenknobbel' Je weet hierbij de vertaalslag te maken van idee en proces naar een vernieuwende en concrete softwareoplossing. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om jouw creativiteit kwijt te kunnen in de verscheidenheid aan ontwikkelingsconcepten.

Je werkt hierbij samen aan innovatieve software oplossingen met een ervaren en ambitieus team software developers welke zich bezighouden met diverse applicatie ontwikkelingsconcepten en de doorontwikkeling hiervan. Doordat DataVisual groot is in wat we doen en dat met een middelgroot team realiseert, word je van A tot Z betrokken in het ontwikkelstuk. Zo blijft je kennis en werkervaring altijd in een opwaartse beweging.

Doordat we bij DataVisual volgens de Agile projectmethodiek werken, is samenwerkingsgerichtheid en flexibiliteit erg belangrijk. Tijdens langlopende en intensieve ontwikkelprojecten ben jij je bewust van jouw rol in het hechte, professionele ontwikkelteam. Je weet elke aanpassing, op ieder moment, met dezelfde onuitputtelijke inzet en juiste communicatie succesvol uit te voeren. Samenwerken is versterken!


Functie eisen

Persoonlijkheid geldt zwaarder dan ervaring. Voor deze vacature PHP Developer bij DataVisual is een cv met 7 kantjes werkervaring en certificaten niet nodig. Wel zoeken we die PHP Developer die voldoet aan het volgende:

- Een afgeronde gerelateerde MBO-opleiding;
- Ervaring met object georienteerd PHP5, HTML, Javascript, CSS in een soortgelijke functie is een pre, maar ben je net afgestudeerd? Dan heten we je ook van harte welkom!
- Goede communicatieve vaardigheden richting collega`s en klanten
- No-nonsense werkhouding met oog voor detail
- Breed inzetbaar & zelfstandig


Over DataVisual
Innovatief, groeiend en met flinke ambities: dat is DataVisual. Wij zijn een allround dienstverlener die als doel heeft om te ondersteunen in de bedrijfsprocessen van haar klanten en daarbij de interne en externe communicatie binnen de organisatie te verbeteren. Dit doet wij vanuit diverse ICT disciplines. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij je de ruimte krijgt om je te kunnen ontwikkelen.

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar werkenbij@datavisual.nl.

Terug naar overzicht

DIRECT CONTACT

Anne-Miek ten Berge Bel: 0547-380777
Stuur Anne-Miek een mail
Anne-Miek ten Berge

Jouw toekomstige collega?

"DataVisual een bedrijf met relatief jonge energieke collega`s die passie hebben voor de ICT"

Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap