1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Wi-Fi netwerk

Wilt u locatie onafhankelijk werken binnen uw organisatie(s) en de directe omgeving? Of bent u op zoek naar een stabiele Wi-Fi oplossing waarbij het belangrijk is dat deze zeer veel bezoekers met verschillende apparaten tegelijk aan kan? Steeds meer organisaties verlangen een netwerkomgeving die vanuit diverse locaties te bereiken en te beheren is. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.


Geschikt voor diverse omgevingen

Een Wi-Fi netwerk kan voor diverse omgevingen worden ingezet. Zelfs bij de meest lastige locaties kunnen gebruikers worden voorzien van betrouwbare W-iFi connectiviteit. Ook tijdelijkse gasten die een connectie willen leggen met het draadloze netwerk, zonder gebruik te maken van de interne omgeving, behoort tot de mogelijkheid. Het begint bij eenvoudige accespoints tot high-end draadloze netwerken voor grote ondernemingen en (grote) evenementen. Diverse cases voor MKB, enterprise ondernemingen, onderwijsinstelingen, (intramurale en extramurale) zorginstellingen en buitenlocaties hebben we inmiddels voorzien van snelle en betrouwbare Wi-Fi netwerken. Belangrijke aspecten bij een Wi-Fi netwerk is dat er voldoende dekking dient te zijn van het bereik en dat het daarnaast betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik is.Het koppelen van slimme functionaliteiten aan het Wi-Fi netwerk

Daarnaast kunnen er slimme functionaliteiten aan het draadloze netwerk gekoppeld worden, zodat het Wi-Fi netwerk nog beter benut kan worden. Denk hierbij aan een draadloze connectie op basis van track & trace van goederen en/of mensen, temperatuurbewaking in specifieke ruimten, IP camerabeveiliging, (draadloze) telefonie, domotica etc.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van Wi-Fi voor uw organisatie of wilt u een second opinion met betrekking tot uw huidige Wi-Fi netwerk om te komen tot nieuwe inzichten middels een netwerkanalyse? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap