1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Profiel Mathijs Giesbers

 

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn vooral gericht op het ontwikkelen van software. Hierbij gaat het om diverse web-based softwarepakketten voor onze klanten, maar ook de ontwikkeling van interne software voor DataVisual.


Wat maakt het werken bij DataVisual zo leuk?

Het werken bij DataVisual is heel divers. Veelal ben je met nieuwe functionaliteiten of projecten bezig. Je blijft op deze manier altijd nieuwe dingen ontdekken, wat het werk nooit saai maakt. Je werkt voornamelijk aan je eigen taken. De verantwoordelijkheid die je hierbij gegeven wordt, is prettig. Het sterke punt ervan is dat we uiteindelijk werken als team, afdeling en bedrijf om te komen tot het beste resultaat; namelijk een tevreden klant. Je kan hierbij altijd terugvallen op je collega's

 

Welke uitdagingen heb je bij DataVisual?

In mijn werk kom ik regelmatig ogenschijnlijk eenvoudige vraagstukken van een klant tegen. Wanneer je hier dan verder in duikt blijkt de technische oplossing stukken complexer te zijn. De uitdaging hierbij is om de oplossing voor de klant simpel en gebruiksvriendelijk te houden, hoe complex de techniek erachter ook kan zijn.

 

Waar ben je trots op als je terug kijkt naar de afgelopen jaren?

In de afgelopen jaren zijn er een aantal projecten die kleinschalig zijn begonnen en inmiddels enorm zijn gegroeid. Zo ben ik o.a. betrokken bij de ontwikkeling van internationale software met gebruikers over geheel Europa.


Terug naar overzicht

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap