1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Werken in de cloud met LibreOffice

LibreOffice wordt ingezet bij organisaties die op zoek zijn naar zeer gestandaardiseerde online werkplek. De programma`s waarmee u werkt lijken op die van Microsoft en zijn sober en simpel in gebruik. Het grote voordeel is dat u hierbij geen licentiekosten betaald, doordat het een open source pakket is. 

Voordelen te combineren met een private cloud omgeving

De programma`s die onderdeel uitmaken van LibreOffice zijn o.a. Writer (tekstverwerker), Calc (rekenbladprogramma), Impress (multimedia presentaties) en Base (database front-end). Veelal wordt Libre Office gecombineerd met een private omgeving, de zogenoemde hybride cloud. Doordat LibreOffice een open source pakket is, kunnen wij geen garanties geven over de performance en beschikbaarheid ervan. Updates, beveiliging, onderhoud etc. worden namelijk verricht door de community die achter het open source pakket zit. DataVisual kan u ondersteunen met extra dienstverlening omtrent de beveiliging en onderhoud en beheer van de omgeving.

Wilt u meer weten over LibreOffice, een demo of zoekt u een partner die u kan adviseren m.b.t. welke cloud desktop omgeving geschikt is voor uw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. 


Terug naar overzicht

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap