1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Hostingpakket

Welk hostingpakket voor uw organisatie geschikt is hangt af van het type data dat er gehost dient te worden. Denk hierbij aan een website, webshop of software applicatie. Immers de data en performance is van belang op welke wijze het hostingpakket ingericht dient te worden. In vele gevallen heeft u voldoende aan een standaard hostingpakket. Echter wanneer er sprake is van een zwaardere applicatie dan is het aan te raden om te gaan voor een hostingpakket op maat. 


Het hostingpakket groeit mee met de organisatie

Ongeacht welk hostingpakket gekozen wordt, zijn onze hosting oplossingen schaalbaar, zodat er geanticipeerd kan worden op de hoeveelheid data. Wij werken met soft limits, wat inhoudt dat op het moment het geheugen overschreden wordt deze niet afgekapt wordt, waardoor u geen onderbrekingen heeft. Op deze manier blijft u hostingpakket flexibel en groeit deze mee met uw organisatie. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met diverse type hostingpakketten. Hierbi kunt u denken aan hosting voor eenvoudige websites tot zware bedrijfskritische applicaties waarbij duizenden gebruikers onderdeel uitmaken.

Kennis en expertise op diverse gebieden

Het voordeel om een hostingpakket bij ons af te nemen is dat wij samen met u bekijken naar uw wensen en vereisten om vervolgens te bepalen of een standaard hostingpakket wenselijk is of dat er beter gekozen kan worden voor een hostingpakket op maat. Daarnaast worden alle data ondergebracht in een Nederlands datacenter en is onze Service Desk bereikbaar voor diverse vraagstukken. Een bijkomend voordeel is dat DataVisual ook mee kan denken op andere ICT gebieden en daardoor u kan ondersteunen met bijvoorbeeld complete SaaS oplossingen tot het vastleggen van KPI`s middels Service Level Management.

Wilt u meer weten over welk hostingpakket geschikt is voor uw organisatie? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

DIRECT CONTACT

Tom Hagedoorn Bel: 0547-380777
Stuur Tom een mail
Tom Hagedoorn
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap