1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Magazijninrichting

Regelmatig krijgen wij de vraag op welke wijze ICT ondersteunend kan zijn om een magazijnrichting efficiënter te laten functioneren. Wi-Fi kan hier een belangrijke toegevoegde waarde bieden. Middels een Wi-Fi systeem is het mogelijk om middels de functionaliteit location based services goederen te lokaliseren vanuit uw magazijninrichting.


Mogelijkheden Wi-Fi aangaande magazijninrichting

Een Wi-Fi netwerk kan real-time informatie over de inventaris van uw magazijninrichting verschaffen en de fouten bij het tellen en picken van orders minimaliseren. Daarnaast worden diverse devices zoals laptops, barcodelezers, scanners etc. van een goede verbinding voorzien die benodigd is binnen de magazijninrichting. Op basis van real-time informatie vanuit de daaraan gekoppelde software is het mogelijk om vervolgens doelgericht hier op te anticiperen. Op basis van Wi-Fi is het ook mogelijk om via handscanners op een eenvoudige manier de voorraad binnen uw magazijninrichting inzichtelijk te maken. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om meldingen te genereren, wanneer volumes worden overschreden binnen de complete magazijninrichting. 


Inrichting

Aangezien een magazijninrichting doorgaans vaak voorzien is van stalen constructies of machines, is het aan te raden om een netwerkanalyse bij u op locatie te laten plaatsvinden, zodat de Wi-Fi oplossing uiteindelijk vlekkeloos werkt. Deze kunnen wij voor u verzorgen. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Wi-Fi aangaande uw magazijninrichting en/ of bent u op zoek naar een ICT-parnter die hierin kan voorzien? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap