1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Sessies Heracles Almelo

WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM!

Aflopen februari 2015 hebben onderstaande sessies bij Heracles plaats gevonden. Was u er niet bij en wilt u een sessie bijwonen? Regelmatig organiseren DataVisual en FocusXL sessies die ingaan op actuele onderwerpen. Meer informatie over de sessies van DataVisual vindt u via deze linkMeer informatie over de sessies van FocusXL vindt u via deze link. 

Wij heten u van harte welkom!SESSIES

Online Wild West

Elke dag gebruiken en delen medewerkers van uw organisatie online informatie. Voortdurend versturen we gegevens naar organisaties, werknemers, klanten en leveranciers en niet alleen onder werktijd. Al deze connectiviteit brengt enorme commerciële voordelen met zich mee, maar vormt ook een aanzienlijk en steeds hoger risico voor de organisatie met betrekking tot de ICT-beveiliging.

Tijdens deze avond zullen we een aantal uitdagingen hiervan aan bod laten komen. We zullen ingaan op de impact en de wijze waarop organisaties zich hiertegen kunnen beschermen. Een anti-virus programma is hedendaags helaas niet meer toereikend. Kaspersky, één van de top vier spelers en meest snel groeiende organisaties op het gebied van ICT-beveiliging in de wereld zal bij deze sessie aansluiten. Daarnaast zullen we tijdens deze avond ingaan op de grootste bankroof ooit dat door hackers heeft plaats gevonden. In hoeverre hebben deze lekken invloed op uw organisatie? O.a. lekken in Microsoft Office Word hebben hier namelijk voor gezorgd.

 

Double your Sales!

Herkent u dat, dat u veel moeite doet, maar nét niet het gewenste (sales)resultaat weet te behalen dat u voor ogen heeft. Of dat u er alles aan doet om ervoor te zorgen dat uw sales-mensen geïnspireerd blijven en scoren, maar het toch nét niet leidt tot de gewenste successen? Tijdens de sessie hopen we in een korte tijd te bereiken dat u meer plezier hebt in hetgeen u doet en commercieel succesvoller kunt zijn. Deze inspirerende sessie zal worden verzorgd door onze zusterorganisatie FocusXL, gespecialiseerd in trainingen en coaching.

 

 

 

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap