1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Profiel Patrick Toenink

 

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

Ik ga in gesprek met diverse klanten en prospects en adviseer hen daarbij van de meest uiteenlopende ICT-gebieden. Daarnaast verzorg ik de projectbegeleiding vanuit de afdeling in samenspraak met de projectmanager. De klant en de geboden oplossing staat hierbij voorop. 

Wat maakt het werken bij DataVisual zo leuk?

Het leuke aan DataVisual is dat je meerdere technieken in één oplossing kunt verwerken. Geen enkele oplossing voor de klant is hetzelfde en het schakelen hierin met de klant maakt het enorm boeiend. DataVisual een bedrijf met relatief jonge energieke collega`s die passie hebben voor de ICT en daardoor uitdagingen niet uit de weg gaan. We zetten hierbij met elkaar de schouders eronder. Daarnaast staat de techniek niet stil en dienen we hierop te anticiperen om zodoende ook werkelijk de juiste oplossing voor de klant te kunnen bieden. 

 

Welke uitdagingen heb je bij DataVisual?

De techniek an sich is al een uitdaging, aangezien deze niet stil staat. De toepassingen worden daarbij continu breder en oplossingen verbeteren in de loop der jaren. Je kijkt altijd naar mogelijkheden, technieken en mogelijke slimme koppelingen om de klant hierin te kunnen ontzorgen. IT is immers een middel.
 

Waar ben je trots op als je terug kijkt naar de afgelopen jaren?

Ik ben trots op het feit dat ik in de loop der jaren een goede brug heb weten te slaan tussen ICT, telefonie en de specialisatie Webdevelopment om zodoende hiermee te schakelen naar de klant toe en de juiste personen intern hierbij aan tafel te kunnen zetten. Op deze manier weet je ook werkelijk een meerwaarde te realiseren.

Terug naar overzicht

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap