1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Profiel Thijs van Schooten

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van voorbereidende werkzaamheden op kantoor tot projecten op locatie. Hierbij kan je denken aan de dienstverlening op het gebied van o.a. DV Cloud, Wi-Fi implementaties en remote beheer. 


Wat maakt het werken bij DataVisual zo leuk?

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. De diversiteit en verantwoordelijkheid maken het werken bij DataVisual leuk. Daarnaast is DataVisual een flexibele werkgever. Je hebt alle ruimte voor zelfontwikkeling en vanuit huis werken behoort tot de opties. Tevens wordt er vanuit DataVisual geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling middels de DataVisual Acadamy. Hierbij doe je gericht kennis op van toepassingen die van belang zijn in het werkveld. Denk hierbij aan klantgerichtheidstrainingen.Welke uitdagingen heb je bij DataVisual?

Je komt regelmatig in aanraking met nieuwe technieken, waarbij je de ruimte krijgt vanuit DataVisual om innovatief ermee aan de slag te gaan. Daarnaast zijn we continu bezig om onze huidige dienstverlening door te ontwikkelen. Tevens spreekt mij de manier van werken aan, doordat we een toegankelijk bedrijf zijn en de klant proberen te voorzien van de juiste oplossingen om hen te ontzorgen.Waar ben je trots op als je terug kijkt naar de afgelopen jaren?

Ik heb mij in de loop van de tijd enorm kunnen ontwikkelen bij DataVisual tot mijn huidige functie als Datacenter Specialist. In de loop der jaren ben ik met meerdere facetten en afdelingen in aanmerking gekomen en heeft het gebracht tot welke functie ik nu uitoefen.

 

Terug naar overzicht

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap