1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

App laten ontwikkelen

Steeds meer organisaties richten zich op M- en E-commerce, waarbij een app laten ontwikkelen onderdeel van kan zijn. Belangrijk hierbij is om u als organisatie af te vragen waarom u een app zou laten ontwikkelen? Er zijn diverse organisties die een app laten ontwikkelen waarbij de toevoegde waarde van de app nihil is. Belangrijk is op het moment dat wanneer u van plan bent een app te laten ontwikkelen, u zich af vraagt wat de toegevoegde waarde is van de app.

Aansluiting vinden bij uw doelgroep

Een app laten ontwikkelen kan een toegevoegde waarde voor uw organisatie zijn als u daarmee uw doelgroepen aanspreekt en zij de app nu, maar ook op de langere termijn zullen gebruiken. Een app laten ontwikkelen die qua informatie weinig afwijkt van uw website zal weinig effect hebben op uw doelgroep, omdat er immers als een bestaand medium is. Kortom het is belangrijk dat er nagedacht wordt over het feit wat het de doelgroep oplevert, dan pas creëert u een meerwaarde voor de gebruiker en levert vervolgens een app laten ontwikkelen ook een meerwaarde op voor uw organisatie.


Mogelijkheden om een app te laten ontwikkelen

DataVisual heeft inmiddels diverse apps ontwikkelend waarin wij het belangrijk vinden om u te adviseren op het moment dat uw organisatie overweegt een app te laten ontwikkelen. Er zijn diverse mogelijkheden om een app te laten ontwikkelen die interessant kan zijn voor uw doelgroepen. Uiteraard is dit afhankelijk van het type doelgroep(en) en de mogelijkheden die u kunt bieden vanuit uw organisatie. DataVisual komt graag hierover met u in gesprek om te bekijken welke kansen aansluiting kunnen vinden bij uw organisatie. 


Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

Terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Tom Hagedoorn Bel: 0547-380777
Stuur Tom een mail
Tom Hagedoorn
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap