1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Applicatieontwikkelaar

Bent u op zoek naar een applicatieontwikkelaar die in staat is om de wensen en verwachtingen van uw organisatie om te zetten naar concrete maatwerk software? Door de jarenlange ervaring met diverse projecten zijn wij in staat om deze vertaalslag te maken. Als applicatieontwikkelaar houden wij naast uw wensen en verwachtingen rekening met de continu veranderende markt, zodat de laatste technologische functionaliteiten die zich hebben bewezen kunnen worden toegepast in de gewenste applicatie. 

Applicaties + mogelijkheden

Er zijn diverse applicaties die wij kunnen ontwikkelen als applicatieontwikkelaar, denk hierbij aan geheel nieuwe applicaties, zoals registratiesystemen, verkoopssytemen, email marketingmodules, intranet etc. Als applicatieontwikkelaar kunnen wij ook webapplicaties bouwen op bestaande software en kunnen we software koppelingen realiseren. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het type software waarop gebouwd dient te worden of waarmee verbinding moet worden gelegd. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, doordat wij als applicatieontwikkelaar maatwerk software ontwikkelen.

Meerwaarde maatwerk software

De meerwaarde van maatwerk software is dat wij als applicatieontwikkelaar ook specifieke wensen en vereisten kunnen integreren om zodoende te komen tot de gewenste software oplossing. Dit geldt ook voor eventuele doorontwikkeling van de van de software die we voor u als applicatieontwikkelaar kunnen verzorgen. 

Wilt u meer informatie over onze werkwijze als applicatieontwikkelaar en mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

Terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Tom Hagedoorn Bel: 0547-380777
Stuur Tom een mail
Tom Hagedoorn
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap