1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Applicatiesoftware

Steeds meer organisaties kiezen voor een applicatiesofware vanuit het web ten opzichte van een lokale applicatiesoftware. Een applicatiesoftware vanuit het web brengt diverse voordelen met zich mee. Hierbij kunt u denken aan de wereldwijde toegankelijkheid van het platform en de applicatiesoftware vanuit het web is vanuit één locatie te beheren.

Wereldwijde toegankelijkheid

Doordat de applicatiesoftware vanuit het web draait op een centrale server die toegankelijk gemaakt wordt gemaakt via het internet, kan wereldwijd gebruik worden gemaakt van de applicatiesoftware. Met name bij applicatiesoftware voor extern gebruik ontkomt hier tegenwoordig niet meer aan vanwege de externe inlog en laagdrempeligheid om in te loggen. Applicatiesoftware vanuit het web kan daarnaast desgewenst toegankelijk worden gemaakt vanuit elke browser. Bij een lokale applicatiesoftware is dit uiteraard ook mogelijk, echter dient de applicatiesoftware geïnstalleerd te worden op de desktop.

Vanuit één locatie te beheren

Doordat de applicatiesoftware vanuit een centrale omgeving wordt opgeslagen, kunnen updates vanuit één locatie beheerd en geïnstalleerd worden. Hiermee zorgt u ervoor dat de beheerskosten geminimaliseerd kunnen worden ten opzichte van een lokale applicatiesoftware.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor applicatiesoftware vanuit het web voor uw organisatie? Wij adviseren u graag en hebben in de loop der jaren diverse applicaties ontwikkeld van MKB- tot enterprise organisaties. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. 

Terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Tom Hagedoorn Bel: 0547-380777
Stuur Tom een mail
Tom Hagedoorn
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap