1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Draadloze internetverbinding

Er zijn vele toepassingen als het gaat om het werken met een draadloze internetverbinding. Een draadloze internetverbinding maakt het mogelijk om voorzieningen in te richten met als doel het werken gemakkelijker te maken en daarnaast ondersteunend te zijn voor het communicatieverkeer. 

Toepassingen draadloze internetverbinding

Denk bijvoorbeeld aan draadloze internetverbinding aangaande flexwerken. Bij steeds meer organisaties maakt het flexwerken onderdeel uit van het werkproces. Medewerkers kunnen middels een draadloze internetverbinding, (tijdonafhankelijk) inloggen op de gewenste locatie om flexibeler en efficiënter te kunnen werken. Een draadloze internetverbinding kan ook ingezet worden wanneer u onderweg (in o.a. de auto of trein) wilt werken.


Draadloze internetverbinding op een tijdelijke locatie

Daarnaast kan een draadloze internetverbinding ingezet worden als er een tijdelijke internetverbinding tot stand dient te komen voor werkzaamheden op een andere (tijdelijke) locatie of wanneer er een evenement plaatsvindt met ondersteuning van WiFi. De draadloze internetverbinding zal daarbij ingezet kunnen worden om gasten te voorzien van WiFi of denk aan het uitlezen van beveiligingscamera`s. 

Dit zijn enkele voorbeelden van de toepassingen van een draadloze internetverbinding. Er zijn natuurlijk veel meer toepassingen waarbij een draadloze internetverbinding kan ondersteunen. Bent u op zoek naar een specifieke toepassing aangaande een draadloze internetverbinding of wilt u meer weten over de mogelijkheden die uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vai het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

 

Terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap