1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

DNS beheer

Telkens wanneer u op het web aan het surfen bent of bijvoorbeeld een email bericht verstuurd maakt u gebruik van het DNS Systeem. DNS beheer staat voor Domain Name System beheer en is het systeem en netwerkprotocol dat op het internet gebruikt wordt om namen van computers naar IP-adressen te vertalen en omgekeerd. Goed DNS beheer zorgt ervoor dat u bereikbaar blijft voor de desbetreffende toepassing die beheerd wordt, bijvoorbeeld uw website. Een verkeerde wijziging of een virus kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de website onbereikbaar wordt.

Beschikbaarheid en functies DNS beheer

DataVisual voert voor diverse klanten het DNS beheer uit voor verschillende toepassingen zoals websites, mailservers, FTP en andere services. Het DNS systeem staat verdeeld over drie locaties met verschillende ontsluitingen naar het internet. Zodoende blijven de DNS records bereikbaar wat van belang is voor de continuiteit van de dienstverlening. Bovendien wordt bij het DNS beheer de servers continu gemonitord door onze systeembeheerders en worden ze voorzien van de laatste updates. Het DNS beheer is tevens volledig uitgerust met IPv6 en kan daarmee ook de IPv6 records voor u bedienen.

Bij het DNS beheer vanuit DataVisual wordt het volledige beheer van de DNS records verzorgt en zorgen we voor o.a. een gebruiksvriendelijke interface. Naast DNS beheer kunnen wij ook ondersteunen in hosting van de desbetreffende toepassing. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. 

Terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap