1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Remote beheer

Uw ICT omgeving kan worden beheerd op locatie of middels remote beheer. Remote beheer, waar de werkzaamheden worden verrichten op afstand, brengt een aantal voordelen met zich mee. Uiteraard is dit afhankelijk per situatie. Een voordeel van remote beheer kan zijn dat er sneller geschakeld kan worden, doordat wij in een zeer korte tijd de regie van uw werkplek op afstand kunnen overnemen. Dit terwijl u meekijkt of `s avonds als u dat prefereert. Deze vorm van remote beheer wordt veelal toegepast door onze Service Desk in samenwerking met de andere afdelingen. 

De mogelijkheden van Remote beheer

Werkzaamheden die middels remote beheer kunnen worden uitgevoerd kunnen betrekking hebben op de beschikbaarheid, performance, functionaliteit en status van hardware- en software processen. Er zijn verschillende onderhoud en (remote) beheer varianten die wij aanbieden afhankelijk van de gewenste dienstverlening. Afhankelijk van uw wensen kan een groot gedeelte van deze werkzaamheden middels remote beheer worden verricht. Denkend aan monitoring, Patch Management en back-up voor zowel server omgevingen en werkstations. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor uw mobile devices middels Mobile Device Management. Dit kan aangevuld worden met een Service Level Agreement, waarin afspraken worden gemaakt over het niveau van de gewenste dienstverlening.


Ondersteuning op locatie

Wenst u liever dat een van onze System Engineers bij u op locatie komt? Of bent u op zoek naar een combinatie van remote beheer en beheer bij u op locatie? Wij gaan graag met u in gesprek over de gewenste dienstverlening hoe we dit zo optimaal mogelijk kunnen inrichten voor uw organisatie. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

Terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap