1. Vacatures
  Vacatures

  Word jij onze nieuwe collega?
  Bekijk het vacature overzicht.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

Onderhoud & beheer

Onderhoud & beheer is essentieel wanneer u uw ICT omgeving doelmatig wilt inzetten en effectief wilt laten verlopen. Denk hierbij aan de technische en data infrastructuur, de beveiliging, het doorvoeren van wijzigingen en updates etc. Echter wijst het in de praktijk uit dat bij veel organisaties, die niet in de cloud werken, het beheer van de informatievoorziening een onderontwikkeld gebied is.

Risico`s vermijden

Om te zorgen voor een continue, stabiele en betrouwbare ICT omgeving, wijst uit dat proactief beheer van uw ICT omgeving in vele gevallen zal leiden tot een daling van het aantal incidenten/ problemen. Op deze manier kan er adequaat omgegaan worden met uw ICT omgeving en kunnen risico`s geminimaliseerd of vermijd worden.

Diverse onderhoud en beheervarianten

Om uw netwerk up to date te houden zijn er diverse onderhoud en beheervarianten mogelijk. Aan de hand van uw behoefte zal gekeken worden welke variant het meest bij uw wensen en vereisten past. Het beheer is immers afhankelijk van het niveau dat wenselijk is voor uw organisatie. Met betrekking tot de gewenste variant geven wij garanties af om er zodoende voor te zorgen dat wij langdurig een consistente dienst kunnen leveren voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een second opinion met betrekking tot uw huidige ICT omgeving om te komen tot nieuwe inzichten middels een netwerkanalyse? Wij adviseren u graag. 
Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2017 | Algemene voorwaarden | Sitemap